Πτυχία

Το Keep Talking είναι ένα σύγχρονο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην Κομοτηνή που προσφέρει στους μαθητές (παιδιά και ενήλικες) τη δυνατότητα να αποκτήσουν το πτυχίο επιθυμούν!

Ολιγομελη τμηματα

αγαπάμε την Αγγλική γλώσσα
και το μεταδίδουμε

ΠΤΥΧΙΑ

Image

B2 - C1 - C2

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί, όταν εμφανίζονται δίπλα στην ονομασία ενός πτυχίου ξένης γλώσσας, δείχνουν το επίπεδο στο οποίο αντιστοιχεί το πτυχίο αυτό σύμφωνα με το Το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR) είναι ένα διεθνές πρότυπο βάσει του οποίου ποσοτικοποιείται και προσδιορίζεται επακριβώς το επίπεδο γλωσσομάθειας ενός ατόμου για μία συγκεκριμένη γλώσσα.Yποστηρίζουμε τα πτυχία από PALSO, Βρετανικό Συμβούλιο, Ελληνομερικάνική Ένωση, Anatolia College και EUROPALSO
Για το σκοπό αυτό, το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες ορίζει τα παρακάτω επίπεδα γλωσσομάθειας:
Β2(Lower) = Καλή Γνώση 
Γ1 (C1) Advanced= Πολύ Καλή Γνώση
Γ2 (C2)Proficiency = Άριστη Γνώση

IELTS

 Το IELTS (International English Language Testing System) εξετάζει κατά πόσον ένας υποψήφιος έχει το απαραίτητο επίπεδο αγγλικών για να αλληλεπιδράσει  Δεν εξετάζει γραμματική, δεν εξετάζει συντακτικό. Εξετάζει μόνο τη χρήση της γλώσσας. Γι αυτό το λόγο το IELTS, σε αντίθεση με τα Lower και Proficiency, δεν έχει Use of English section.

Image
Image

TOEFL

Το Τest of English as a Foreign Language ή TOEFL είναι μία διεθνής τυποποιημένη εξέταση επάρκειας της Αγγλικής γλώσσας, για άτομα που επιθυμούν να εισαχθούν σε Πανεπιστήμια των H.Π.Α. και η μητρική τους γλώσσα δεν είναι η Αγγλική. Το τεστ είναι αποδεκτό από πολλά Αγγλόφωνα ακαδημαϊκά και εκπαιδευτικά ιδρύματα.  Το TOEFL είναι το ένα από τα δύο βασικά τεστ εξέτασης της Αγγλικής γλώσσας που υπάρχουν παγκοσμίως και εξετάζονται στην Ελλάδα.

TOEIC

 Τo TOEIC Listening and Reading απευθύνεται σε υποψήφιους που θέλουν να αποδείξουν την ικανότητα τους στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας στο καθημερινό ή εργασιακό τους περιβάλλον.Είναι μια εξέταση που διεξάγεται σε εβδομαδιαία βάση σε ολόκληρη την Ελλάδα σε ένα εξεταστικό κέντρο κοντά σας

Image

Χρειάζεσται
περισσότερες πληροφορίες?

keeptalking logo btn1
Υψηλάντου 33-35
ΤΚ 69100 Κομοτηνή 

Search